Film License Audit

Met veel plezier kan ik de film laten zien die Frank en ik gemaakt hebben. We hebben deze keer grafische animaties gecombineerd met acteerwerk. Wendell Jaspers heeft de lastige teksten en instructies van ons op een sprankelende manier tot leven gebracht en daarnaast was het zeer prettig om met haar samen te werken op de set. In deze film komen alle dingen die we bedacht hadden erg goed samen, vind ik.

VFX Bagels en Bubbels

Met veel plezier heb ik voor de net 5 serie Bagels en Bubbels alle visual effects verzorgd. Zowel als set VFX supervisor als de uitvoering van de beeldbewerking.

set foto

Best Buy Licenses

Voor deze film heb ik met veel plezier in samenwerking met de opdrachtgevers het concept ontwikkeld. Vervolgens heb ik de animatie zelf uitgevoerd.

Visual effects Heer & Meester

HenM_TitelNu de serie Heer & Meester is afgelopen kan ik een korte clip van de visual effects laten zien. Voor deze dramaserie heb ik alle VFX gemaakt. Ik heb elke openingsscène waarin Daan Schuurmans op een vreemde locatie is op de een of andere manier bewerkt. Veel van de auto interieurshots zijn door mij bewerkte greenscreens en ik heb vuur, water, lasers en ontploffingen gecreëerd. In totaal zijn het ongeveer 180 shots. Ondanks dat niet elk shot super realistisch is, was het een fijn project om aan te werken, waar ik met plezier en trots op terugkijk.

Keet: Een nieuwe lente begint

We hebben een dochter! Keet Oerlemans. Dit is een korte film die ik gemaakt heb om haar geboorte te vieren.

Keet from dorus oerlemans on Vimeo.

8mm film zandkasteel

Onlangs heb ik alle 8mm films van mijn vader laten inscannen. Erg leuk om die oude beelden terug te zien. Daarnaast vind ik de kwaliteit van de films qua kleur, korrel en kwaliteit erg mooi alleen jammer dat hij pas later geluid kon opnemen. Hier een van de leuke films met muziek die ik er via vimeo onder heb gezet:

ByeByePet

byebyepet

ByeByePet is een fantastisch product dat kinderen op een creatieve manier afscheid laat nemen van hun overleden huisdier. Ik heb samen met de ontwerper Toon Welling een stopmotion animatie gemaakt die het idee uitlegt. Lees verder…

Opdrachtfilms voor Senso

senso-kl

Frank heeft samen met mij als beeldmeesters twee films gemaakt voor Senso gietvloeren. Lees verder…

Website nieuwe stijl.

Ik ben op dit moment bezig mijn website helemaal te vernieuwen. De basis is er al, maar ik moet nog een aantal dingen afwerken. Mijn site werkt met wordpress en heeft vanaf nu het Studio960 theme van cudazi. Het moet tussen de bedrijven door, maar binnenkort helemaal strak!

Eindexamen toneelschool Utrecht 2011

hku2011_470

Ook dit jaar mochten Frank en ik weer alle voorstellingen van de theaterafdeling van de HKU filmen. Deze keer hebben we een compilatie gemaakt van alle voorstellingen van de theater en educatie studenten. Lees verder…Leave a Reply