Donders: Labtours

Roeland van Segeren heeft mij gevraagd om een serie films te maken over de verschillende laboratoria die onder het Donders Institute vallen. Dit is precies wat ik leuk vind; met wetenschappers aan de slag om hun onderzoek in beeld te brengen. Hieronder de films die we tot nu toe hebben gemaakt.

Opthalmology

Robot lab

Biophysics Lab

Translational Neuroscience Unit

Movement Labs

Brain Stimulation Lab

Radboud Sport Centrum

Voor het sportcentrum van de Radboud Universiteit hebben Frank Hesselink en ik een film gemaakt die een overview geeft van hun brede aanbod. We hebben lekker kunnen uitpakken om zo veel dynamische shots te maken met een drone en een stabilzer van al die mooie mensen. Ik ben trots op het resultaat. Met veel dank aan Dorien Schillemans en alle medewerkers van sportcentrum voor de mooie samenwerking!

Youtube: kruipruimte isoleren

Omdat filmen niet alleen mijn werk is, heb ik een video gemaakt van het isoleren van de kruipruimte onder ons huis. De video heb ik in maart 2018 op youtube gezet en wordt opvallend goed bekeken. Het is helemaal gefilmd met mijn iPhone 7. Fijn resultaat.

Montessorischool Dukenburg

Voor de Montessorischool Dukenburg heb ik bij twee korte films gemaakt.

De eerste omdat ze hun vacature voor directeur wat extra aandacht wilde geven. Hiervoor heb ik met het team en een aantal kinderen een korte film bedacht en gefilmd. Ik kon mij uitleven met mijn stabilzer, de Ronin-S, waarmee ik shots maak alsof ik een steadicam heb. Mijn doel was een dynamische sfeervolle film die aan zou voelen als een reclame. Vanwege de AVG regeling zijn er maar een beperkt aantal kinderen in beeld, waaronder gelukkig wel twee van mijzelf.

Deze video werd zo goed ontvangen dat ze direct vroegen of ik een versie kon monteren die ter promotie van de school gebruikt kan worden. Ik moest nog wat extra materiaal opnemen en heb uiteindelijk een nog kortere versie gemaakt.