HKU corona jaar

Al jaren filmen Frank en ik regelmatig voorstellingen voor de toneelschool Utrecht (HKU Theater). Vanwege corona hebben we dit jaar alle examenvoorstellingen gefilmd, die vervolgens digitaal werden vertoond tijdens het online wavemakers festival.

Bij een aantal voorstellingen hadden we meer tijd en/of geen publiek waardoor we af konden wijken van een standaard theaterregistratie. Dit heeft zeer mooie resultaten opgeleverd.

Hieronder de trailers van een paar voorstellingen van de prachtige acteurs van lichting van 2021.

Donders: Labtours

Roeland van Segeren heeft mij gevraagd om een serie films te maken over de verschillende laboratoria die onder het Donders Institute vallen. Dit is precies wat ik leuk vind; met wetenschappers aan de slag om hun onderzoek in beeld te brengen. Hieronder de films die we tot nu toe hebben gemaakt.

Proefpersonen

Baby & Child Research Center

MRI

Opthalmology

Robot lab

Biophysics Lab

Translational Neuroscience Unit

Movement Labs

Brain Stimulation Lab

Radboud Sport Centrum

Voor het sportcentrum van de Radboud Universiteit hebben Frank Hesselink en ik een film gemaakt die een overview geeft van hun brede aanbod. We hebben lekker kunnen uitpakken om zo veel dynamische shots te maken met een drone en een stabilzer van al die mooie mensen. Ik ben trots op het resultaat. Met veel dank aan Dorien Schillemans en alle medewerkers van sportcentrum voor de mooie samenwerking!

Youtube: kruipruimte isoleren

Omdat filmen niet alleen mijn werk is, heb ik een video gemaakt van het isoleren van de kruipruimte onder ons huis. De video heb ik in maart 2018 op youtube gezet en wordt opvallend goed bekeken. Het is helemaal gefilmd met mijn iPhone 7. Fijn resultaat.