CityLab

Met veel plezier hebben we een video gemaakt over het Donders Citylab. Het doel is om baanbrekend hersenonderzoek onder de mensen te brengen. Dit doen ze door op locaties, publiek zelf experimenten te laten doen.

De video is ook bedoeld om te vertonen op plekken waar er geen geluid afgespeeld kan worden. Daarom zit er geen voice over in. Zelf vind het ik mooi dat we meer de sfeer proberen te vangen in deze film, dan droog de inhoud vertellen.

HKU corona jaar

Al jaren filmen Frank en ik regelmatig voorstellingen voor de toneelschool Utrecht (HKU Theater). Vanwege corona hebben we dit jaar alle examenvoorstellingen gefilmd, die vervolgens digitaal werden vertoond tijdens het online wavemakers festival.

Bij een aantal voorstellingen hadden we meer tijd en/of geen publiek waardoor we af konden wijken van een standaard theaterregistratie. Dit heeft zeer mooie resultaten opgeleverd.

Hieronder de trailers van een paar voorstellingen van de prachtige acteurs van lichting van 2021.

Donders: Labtours

Roeland van Segeren heeft mij gevraagd om een serie films te maken over de verschillende laboratoria die onder het Donders Institute vallen. Dit is precies wat ik leuk vind; met wetenschappers aan de slag om hun onderzoek in beeld te brengen. Hieronder de films die we tot nu toe hebben gemaakt.

Proefpersonen

Baby & Child Research Center

MRI

Opthalmology

Robot lab

Biophysics Lab

Translational Neuroscience Unit

Movement Labs

Brain Stimulation Lab