Fotografie

Wanneer ik aan films werk, fotografeer ik minimaal 24 plaatjes per seconde. Soms neem ik wat meer tijd en maak ik minder beelden per seconde.

Het liefst fotografeer ik mensen, zonder ze te veel te regisseren. Ik probeer een verhaal te vertellen met het beeld, door mensen in hun omgeving op een natuurlijke manier te fotograferen. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar mooi (tegen)licht. Mijn foto’s vallen niet alleen op door het moment wat ze vastleggen, maar ook doordat ik een specialist ben in digitale kleurcorrectie. Ik vind de natuurlijke schoonheid van de huid het belangrijkste en verzorg warme kleur en contrast die het beeld versterken.

Je kunt mij vragen voor een fotografiesessie waarbij ik mensen op ontspannen manier kom fotograferen. Bijvoorbeeld spontane portretfoto’s of een familieschoot. Ik kom op locatie langs en we nemen rustig de tijd totdat we tevreden zijn. Het selecteren en digitaal ontwikkelen kost zeker net zo veel tijd als het maken van de foto’s. Na een paar dagen stuur ik 10 – 25 foto’s digitaal op.

Een fotoshoot kost € 220. Daarnaast kun je mij ook vragen voor een evenement, bruiloft of bijvoorbeeld een foto-video-montage met oude beelden.

Interesse? Neem dan nu contact op!